Bingo är nog mitt favoritspel

Bingo bonus

Bingoboomen är i full gång och har varit i många år nu. Inget annat spel om pengar är så populärt just nu som bingo. För oss speltokiga svenskar är bingo på nätet lite av en dröm. I stället för att gå till en lokal för att spela bingo på riktigt kan vi logga in på en bingosajt och dels njuta av ett större utbud, och dels ha större vinstchanser. Dessutom kan vi dra nytta av en gratis bingobonus.

Det är nästan mer regel än undantag att bingosajterna på nätet, och särskilt de som drivs av svenska företag, erbjuder alla nya spelare en gratis bingobonus. Du kan alltså få pengar direkt insatta på ditt spelkonto bara genom att fylla i ett registreringsformulär och sedan bli medlem. Läs mer om det hos Bingo utan insättning så får du tips hur det fungerar.

En gratis bingobonus är aldrig särskilt stor. Det vore nämligen inte så bra för affärerna för bingosajten om man skulle ge bort större belopp i bonus till alla nya spelare. Du kan räkna med att få mellan 50–100 kronor i en gratis bingobonus.

Det finns alltid några villkor kopplade till bonusen. Att du inte får skapa en mängd olika spelkonton för att ta del av flera bonusar är självklart. I övrigt handlar villkoren främst om att du inte får ta ut pengarna innan du har uppfyllt omsättningskraven. För en bingobonus på 50–100 kronor gäller normalt att du får ta ut eventuella vinstpengar som du har tjänat ihop genom dina bonuspengar först när du har spelat igenom bonusen ett större antal gånger. Omsättningskravet för bonusbeloppet ligger ofta på mellan 20–30 gånger.

Finns det då någon nackdel med en gratis bingobonus? Beroende på hur du ser på saken kan ju omsättningskraven vara en tydlig nackdel, men samtidigt är det ju lätt att förstå bingosajtens hållning i frågan. Med en gratis bingobonus kan du prova på flera spelomgångar på bingo online, utan att riskera dina egna pengar. Det är en stor förmån och egentligen är det svårt att ta om eventuella nackdelar.